LET OP! Wij gaan verhuizen! Vanaf 01-01-2022 zijn wij te bezoeken aan de Kolkmanweg 5 in Vroomshoop
Tot 25-12-2021 zijn wij nog aanwezig aan ons oude adres: Nijverheidsweg 29a in Vriezenveen. Daarna zijn wij 1 week gesloten ivm de verhuizing. 

Wat is nou detailing?  

Detailing is het tot in de details behandelen van uw auto. Dit gaat vele malen verder dan het bekende autopoetsen. In Amerika en andere landen is het al langer de gewoonste zaak van de wereld maar ook in Nederland is het de laatste jaren een behandeling waar meer vraag naar is.

Voor deze behandelingen vragen wij de klant om langs te komen met de auto. Iedere auto is anders en zo heeft iedereen ook zijn eigen wensen. Gaat u bijvoorbeeld voor een normale wax of kiest u voor een glascoating die meerdere jaren bescherming biedt?

Auto's worden steeds duurder en wanneer de auto niet optimaal wordt verzorgd kan de waarde van de auto snel gaan dalen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw auto weer in zijn oude staat hersteld wordt en u informeren hoe u de auto op de juiste manier kunt onderhouden. Ook bij klassiekers is een juiste behandeling een goede investering.

 

Wat gebeurt er nu precies bij een detail behandeling?

Bij een detail behandeling word er aandacht besteed aan de details, elke hoekje en kiertje word behandeld. Ook word hierbij de lak in 3 of soms wel 4 of 5 stappen gepolijst om zo tot een perfect resultaat te komen. Dit zijn tijdrovende klussen waarbij het probleem ook echt aangepakt word en niet word verhuld of gecamoufleerd.

Sinds Februari 2016 zijn wij dealer geworden van N-XTC, dit is een glascoating waarbij uw lak tot wel 4x zo hard word. Voordelen hiervan zijn dat het minder krasgevoelig is, uw auto is makkelijk schoon te houden en natuurlijk een enorme glans.

Omdat er zo grondig te werk wordt gegaan bij deze detailbehandelingen, kan dit meerdere dagen in beslag nemen. Een nette glans is vaak snel bereikt maar om tot een perfecte glans te komen is geduld, tijd, ervaring en het juiste materiaal benodigd. Om tot deze resultaten te komen wordt er daarom ook alleen gebruikt gemaakt van onder andere de volgende merken: Chemical Guys, N-XTC, Kovax en Flex. 

Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen of ons bezoeken aan de Nijverheidsweg 29a in Vriezenveen (Overijssel).

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen